۱۳۹۰/۰۲/۳۰

tehran* تهران







تِهْرانْ (دربارهٔ این پرونده آوا راهنما·اطلاعات) بزرگ‌ترین شهر و پایتخت کشور ایران است. این شهر همچنین مرکز استان تهران و شهرستان تهران نیز می‌باشد. جمعیت آن ۸،۴۲۹،۸۰۷ نفر است که هجدهمین شهر پرجمعیت دنیا محسوب می‌شود مساحت این شهر ۷۳۰ کیلومتر مربع است که به همراه توابع خود (استان تهران)، جمعیتی برابر ۱۳،۲۷۳،۰۰۹ نفر و مساحتی برابر ۱۸،۸۱۴ کیلومتر مربع دارد. این شهر یکی از بزرگ‌ترین شهرهای جنوب غربی آسیا و بیست و یکمین شهر بزرگ دنیا می‌باشد. شهر تهران، در شمال کشور ایران و جنوب دامنه رشته کوه البرز واقع شده‌است. تهران دارای دو شهر چسبیده به خود است که شهرری و تجریش نام دارند و به ترتیب از جنوب و شمال به تهران متصل‌اند تهران دارای یک شبکه متراکم بزرگراهی و چهار خط فعال مترو است در یک صد سال اخیر تهران مرکز جذب مهاجران زیادی از سرتاسر ایران بوده است.ساکنان اصلی تهران اقوام فارسی زبان بودند، البته در حال حاضر این شهر دارای اقوام مختلفی است و عمده زبان محاوره‌ای در این شهر فارسی است. ۹۸% مردم در این شهر زبان فارسی با لهجه تهرانی دارند. ۲% مابقی اقوام ساکن تهران که مهاجر و در اقلیت هستند، عبارتند از: گیلکی، مازندرانی، ارمنی، عرب، آذربایجانی، کردی و لری که زبان مشترک همه آنها فارسی می باشد تراکم جمعیت در تهران بین ده هزار و هفتصد تا بیش از یازده هزار نفر در هر کیلومتر مربع برآورد می‌شود که بنابر آمار نخست شانزدهمین شهر پرتراکم جهان است شهر تهران در شمال ایران، به فاصله ۹۰ کیلومتری جنوب دریای خزر و در کوهپایه‌های جنوبی رشته کوه البرز در حد فاصل طول جغرافیایی ۵۱ درجه و ۲ دقیقه شرقی تا ۵۱ درجه و ۳۶ دقیقه شرقی، به طول تقریبی ۵۰ کیلومتر و عرض جغرافیایی ۳۵ درجه و ۳۴ دقیقه شمالی تا ۳۵ درجه و ۵۰ دقیقه شمالی به عرض تقریبی ۳۰ کیلومتر گسترده شده‌است. ارتفاع شهر در مرتفع ترین نقاط شمال به ۲۰۰۰ متر و در جنوبی‌ترین نقاط به ۱۰۵۰ متر از سطح دریا می‌رسد. تهران از شمال به نواحی کوهستانی و از جنوب به نواحی کویری منتهی شده در نتیجه در جنوب و شمال دارای آب و هوایی متفاوت است. نواحی شمالی از آب و هوای سرد و خشک و نواحی جنوبی از آب و هوای گرم و خشک برخوردارند
تهران سی و دومین شهری است که در تاریخ ایران به عنوان پایتخت رسمی انتخاب شده است ساختار اداری ایران در تهران متمرکز شده‌است. تهران به ۲۲ منطقه و ۱۱۲ ناحیه (شامل ری و تجریش) تقسیم شده‌است. نماد شهر تهران برج آزادی است. برج میلاد نیز نماد دیگر آن به حساب می‌آید تهران میزبان نزدیک به نیمی از فعالیت‌های صنعتی کشور است، کارخانجاتی در زمینه تجهیزات خودرو، برق و الکترونیک، منسوجات، شکر، سیمان و مواد شیمیایی در این شهر واقع شده‌اند، تهران همچنین بازار بزرگ فرش و محصولات مبلمان در سراسر کشور است. در جنوب حومه تهران یک پالایشگاه نفت به نام پالایشگاه تهران وجود دارد. در تهران و حومه، اماکن تاریخی مذهبی نظیر مساجد، کلیساها، کنیسه‌ها و آتشکده‌های زرتشتیان قرار گرفته‌است. در فهرست گران ترین پایتخت های دنیا در سال ۲۰۰۸ (میلادی)، تهران در پله آخر قرار داشت. تهران همچنین در فهرست گران ترین شهرهای دنیا و بر مبنای شاخص هزینه های زندگی، در پله یکی مانده به آخر جای دارد تهران از جهت تولید ناخالص داخلی رتبه پنجاه و ششم و با لحاظ کردن جمعیت منطقه شهری، رتبه بیست و نهم را در بین شهرهای دنیا دارد
 
شمس‌العماره، برج طغرل، کاخ گلستان، سردر باغ ملی، صاحب قرانیه، دروازه دولت، بازار تهران، بی‌بی شهربانو و موزه‌های شهر، بخشی از دیدنی‌های تهران هستند که بازدید از آن‌ها برای عموم آزاد است.
همچنین از نظر مذهبی آرامگاه عبدالعظیم حسنی در شهر ری امامزاده صالح در تجریش، امامزاده داوود در شمال کن و همچنین آرامگاه روح‌الله خمینی مورد توجه بسیاری از بازدیدکنندگان قرار دارد.
مسیر خیابان پردرخت ولی‌عصر که طولانی‌ترین خیابان تهران و خاورمیانه است[نیازمند منبع] به عنوان یکی از معابر دیدنی شهر به‌شمار می‌آید. شهرداری تهران در سال ۱۳۸۶ پیاده‌روهای این خیابان را از پل تجریش تا میدان راه آهن بازسازی کرده‌است تا جایی برای قدم‌زدن باشد
برج و میدان آزادی، که از نمادهای شهرند و نیز برج میلاد، بلندترین سازه ایران، و همچنین ۳۳ موزهٔ تهران از جمله مجموعهٔ کاخ‌موزه‌های سعدآباد، پربیننده‌ترین مکان فرهنگی-تاریخی ایران، از دیگر جای‌های دیدنی شهر هستند.
 
 
English
Tehran (Persian: تهران Tehrān Tehrani Persianpronounced [tehˈɾɒːn]), sometimes spelled Teheran, is the capital of Iran (I.R.) and Tehran Province. With a population of 8,429,807;[3] it is also Iran's largest urban area and city, one of the largest cities in Western Asia, and is the world's 19th largest city.

In the 20th century, Tehran was subject to mass-migration of people from all around Iran.[4] However it is suggested that 5 million should migrate out of the city. The city is home to many historic mosques, churches, synagogues and Zoroastrian fire temples. Contemporary Tehran is a modern city featuring many tall structures, of which the Azadi (Freedom) Tower and the Milad Tower have come to be symbols of Tehran itself. Internationally Tehran was in 2008, the least expensive capital in the world and only the second least expensive city globally based on Cost-of-living index, in addition to presenting the best value for money in the world.[5][6][7][8][9] Furthermore globally it stands 19th by city population,[10] 56th by the size of its GDP and 29th by the population of its metropolitan area Due to long history of Iran, there have been many instances of capital city relocations over the ages and Tehran, currently is the 32nd national capital of Iran. The native language of the city is the Tehrani dialect of Persian, with 98% nativespeakers [12] and the majority of people in Tehran identify as Persians In pre-Islamic and early Islamic times, Tehran was called
Ray which in the Avesta occurs in the form of Ragha
 
 
France
Téhéran (en persan : تهران, TehrānPrononciation du titre dans sa version originale), prononcé tʰehˈɾɒn (API), est la capitale de l'Iran. Située au nord du pays, au pied des monts Alborz, la ville donne son nom à la province dont elle est également la capitale. Téhéran a vu sa population multipliée par quarante depuis qu'elle est devenue la capitale suite au changement de dynastie de 1786, soit 8 429 807 habitants en 2010, tandis que l'agglomération regroupe 13 413 348 habitants en 2010. La ville possède un métro (4 lignes en 2008) et un dense réseau autoroutier.
Cette croissance très importante de Téhéran est principalement due à l'amélioration des conditions de vie ainsi qu'à l'attraction exercée sur les habitants des provinces. Elle a connu une forte accélération à partir de 1974, suite à la forte hausse du prix du pétrole lors du premier choc pétrolier. Les banlieues de la ville ont alors cru très rapidement ; finalement la pression immobilière a eu raison de la politique de développement urbain fixée en 1969.
Téhéran accueille près de la moitié de l'activité industrielle du pays : industrie automobile, équipements électriques et électroniques, armement, textiles, sucre, ciment et produits chimiques. La ville et son bazar sont le pôle de commercialisation des tapis et meubles produits dans l'ensemble du pays
 
테헤란(영어: Teheran 또는 Tehran, 페르시아어: تهران)은 이란의 수도로 테헤란 주의 중심지이기도 하다. 인구는 1105만명이다. 이란의 정치, 경제, 문화의 중심지로, 이란 산업의 절반 이상이 테헤란에 집중되어 있다. 서아시아에서 가장 큰 도시이며, 세계에서 21번째로 큰 도시이다.


1200m의 고원(高原)에 위치하고 있다. 1796년 카자르 왕조의 수도가 되면서 발전하였다. 제2차 세계 대전 중에는 카이로 회담이 열렸고, 이란-이라크 전쟁 중에는 스커드 미사일이 떨어져 많은 피해가 났다.
대한민국 서울의 테헤란로의 이름은 테헤란시에서 유래된 것으로, 1977년 6월 테헤란 시장의 서울 방문 당시 서울과 테헤란의 지명을 하나씩 바꿔 달기로 하여 삼릉로가 테헤란로로 이름이 바뀌었다. 마찬가지로 테헤란시에도 서울로(Seoul Street)가 있다. 테헤란에는 에스테그랄 FC와 페르세폴리스 FC 2개의 프로축구 팀이 있다..

۱۳۹۰/۰۲/۲۹

کلیسای وانک*HistoryVank





کلیسای وانک یا آمنا پرکیج نام کلیسایی است در محله جلفای اصفهان که از روی کلیسای سنت استپانوس در جلفای آذربایجان کپی برداری شده‌است. این کلیسا از کلیساهای تاریخی ارمنیان اصفهان می‌باشد و در زمان شاه عباس دوم ساخته شده‌است. وانک در زبان ارمنی به معنی کلیسای جامع است.
ارامنه بعد از کوچ بزرگ از جلفا یعنی در سال ۱۶۰۵ به دستور شاه عباس دوم به اصفهان آورده شدند. آنها از بدو ورود شروع به ساختن محل زندگی کردند و در وهلهٔ اول کلیساها را بنا کردند. ارامنه مردمانی بودند که مذهب برایشان اهمیت بسیاری داشت. پس این باعث می‌شد که محلی برای دعا و راز و نیاز با خدای خود داشته باشند. اولین آنها کلیسای وانک بود. وانک اولین بار در سال ۱۶۰۴ ساخته شد که البته این بنا خیلی کوچک‌تر از بنای فعلی و با وسعت کم ساخته شد.
۵۰ سال بعد از ساخت اولیه به خواست و تشویق خلیفه وقت داویراول (خلیفه شخصی است روحانی که ازدواج نمی‌کند و امور ارامنه در دست اوست این شخص از ارمنستان و یا لبنان که رئوس مذهبی ارامنه هستند انتخاب شده وبه نقاط مختلفی که ارامنه ساکن هستند فرستاده می‌شود) این مکان ویران شده و جای آن بنایی با طرحی شکوهمند و عظیم ساخته می‌شود. ساخت این مکان ۹ سال به طول می‌انجامد و در سال ۱۶۶۴ در زمان سلطنت شاه عباس دوم به اتمام می‌رسد. این مکان را برای تعلیم راهبان و اسکان خلیفه بنا می‌کنند.
این کلیسا و یا دیر آمناپرگیچ (ناجی همگان) در جنوب اصفهان در محلهٔ جلفا یعنی در میدان بزرگ این محله واقع است. بنای عظیم و برج ساعت آن از فاصلهٔ دور مشخص است با ایرن این بنا با ذوق و سلیقهٔ مردمان این منطقه بیشتر آشنا می‌شویم مردمانی که خاک خود را رها کرده وبه سرزمین غریب آورده شدند و اثری چنین زیبا خلق کرده‌اند. این بنا دو در ورودی دارد که در اصلی دری چوبی بزرگ است که مردم از آن رفت و آمد می‌کنند. سر در این ورودی منظره‌ای از داخل دیر با کاشی لاجوردی و خاکستری مزین شده بالای تصویر به خط ارمنی این چنین نوشته شده «دیر ناجی همگان محلی برای راهبان». بعد از ورود دالانی وجود دارد که در دو طرف دالان دو اتاق وجود دارد که قبلاً در آن اتاق‌ها به امور مربوط به ارامنه رسیدگی می‌کردند؛ ولی در حال حاضر یکی به عنوان مغازه‌ای کوچک و دیگری به عنوان اتاق نگهبانی از انها استفاده می‌شود. دالان به سمت پلکان ورودی می‌رود. در سمت راست پلکان برج ناقوس واقع است. در زیر این برج دو قبر وجود دارد؛ این قبرها متعلق به سربازی ارمنی و دیگری متعلق به پیشوای ارمنی است. این برج ۳۸ سال بعد از بنای اصلی دیر ساخته شده‌است. هزینهٔ آن را تاجری ارمنی به اسم هوانجان جمالیان متقبل گشته‌است.
در سمت راست این بنا (برج ناقوس) کتیبه‌ای بزرگ به رنگ آبی مشخص است و دور آن را سنگهای صلیبی احاطه کرده‌اند این سنگهای صلیبی به زبان ارمنی (خاچ کارم نام دارند یعنی همان سنگ صلیبی) این سنگها یا خاچ کارها از کلیساهای ویران شدهٔ جلفا به این مکان آورده شده و در این دیوار نصب شده‌اند. در قسمت سمت چپ برج ناقوس بنای یاد بودی چشم بیننده را به طرف خود جلب می‌کند این بنای یاد بود، یاد بودی از قتل عام ارامنه‌است که در سال هزار و نه صد و پانزده به دست ترکان عثمانی صورت گرفته هر ساله در این مکان در روز بیست و سه آوریل مراسم برگذار می‌شود که مردم (ارامنه) جمع شده و شمع روشن می‌کنند و یاد شهدای ارمنی را گرامی می‌دارند.


English
HistoryVank Cathedral was one of the first churches to be established in the city's Jolfa district by Armenian immigrants settled by Shah Abbas I after the Ottoman War of 1603-1605. The varying fortunes and independence of this suburb across the Zayandeh River and its eclectic mix of European missionaries, mercenaries and travelers can be traced almost chronologically in the cathedral's combination of building styles and contrasts in its external and internal architectural treatment.

[edit] ConstructionConstruction is believed to have begun in 1606, and completed with major alterations to design between 1655 and 1664 under the supervision of Archbishop David. The cathedral consists of a domed sanctuary, much like a Persian mosque, but with the significant addition of a semi-octagonal apse and raised chancel usually seen in western churches. The cathedral's exteriors are in relatively modern brickwork and are exceptionally plain compared to its elaborately decorated interior.
[edit] OrnamentationThe interior is covered with fine paintings and gilded carvings and includes a wainscot of rich tile work. The delicately blue and gold painted central dome depicts the Biblical story of creation of the world and man's expulsion from Eden. Pendentives throughout the church are painted with a distinctly Armenian motif of a cherub's head surrounded by folded wings. The ceiling above the entrance is painted with delicate floral motifs in the style of Persian miniature. Two sections, or bands, of murals run around the interior walls: the top section depicts events from the life of Jesus, while the bottom section depicts tortures inflicted upon Armenian martyrs by the Ottoman Empire.

The courtyard contains a large freestanding belfry towering over the graves of both Orthodox and Protestant Christians. A tile work plaque inscribed in Armenian can be seen by the entrance to the cathedral; graves are also placed along the exterior wall before the entrance, with inscriptions in Armenian. In one corner of the courtyard is a raised area with a memorial to the 1915 Armenian Genocide in Turkey. Across the courtyard and facing the cathedral is a building housing a library and museum; outside of this building are several carved stones showing scenes from the Bible

france
La Cathédrale Vank, plus connue sous le nom de Cathédrale Saint-Sauveur d'Ispahan, est la cathédrale la plus visitée d'Ispahan. Vank signifie monastère en arménien. Elle se situe dans le quartier arménien d'Ispahan, appelé La Nouvelle-Djoulfa.
La cathédrale abrite aujourd'hui un musée dédié à l'histoire des Arméniens de La Nouvelle-Djoulfa, une imprimerie ancienne, ainsi qu'une grande bibliothèque de manuscrits arméniens (au nombre de 700).
Vue de la rue, la cathédrale a le même aspect qu'une mosquée si ce n'est la croix au sommet du dôme. L'intérieur est recouvert de peintures racontant le martyre légendaire de saint Grégoire l'Illuminateur, fondateur de l'Église arménienne. À côté de l'église se trouve un musée de l'art arménien, avec un mémorial du génocide arménien.

Türkçe


Yeni Culfa'da Kelisa-ye Vank (Vank Katedrali)Vank Katedrali veya Vank Kilisesi (Ermenice: Ամենափրկիչ Վանք, Farsça: کلیسای وانک / Kelisa-ye Vank, Aziz Rahibeler Kilisesi olarak da bilinir.), İran'ın İsfahan kentinin Yeni Culfa mahallesinde bulunan Ermeni Apostolik Kilisesi'ne bağlı kilise.
16. yüzyılın sonu ve 17. yüzyılın başında Safevilerin şahı I. Abbas döneminde İsfahan kentini inşa etmek amacıyla Aras Nehri kenarındaki bölgelerden göç ettirilen Ermeniler için yapılan kiliselerdendir.


Wikimedia Commons'ta
Vank Katedrali ile ilgili çoklu ortam kategorisi bulunur. İran ile ilgili bu madde bir taslaktır. İçeriğini geliştirerek Vikipedi'ye katkıda bulunabilirsiniz

۱۳۹۰/۰۲/۲۸

2012



مایاها قومی بودند که چند هزار سال پیش در مناطق آمریکای مرکزی زندگی می کردند، البته الان هم از قوم آنها بازماندگانی وجود دارند، مایاها! قومی که هزاران سال پیش معبد و هرمی رو با سیصدوشصتو پنچ پله ساخته اند. به تعداد روزهای سال مایاها تمامی خسوف و کسوف ها را دقیقا تا سال دوهزارو دوازده ثبت کرده اند و همه طبق برنامه در حال اتفاق افتادن هستند. مایاها چندین هزار سال پیش عدد یک میلیون رو کشف کرده بود، مایاها هزاران سال پیش در معابدش تصاویری از سفینه ها و فضانوردان رو روی سنگ ثبت کرده اند، مایاها آن زمان حتی تعداد روزهای هر سال و ماه و روز محاسبه کرده بودند. مایاها از اورانوس و نپتون اطلاع داشتند، تقویم مایاها برای چهارصد میلیون سال استخراج شده است، مسافت خورشید و زهره را تا چهار رقم اعشار محاسبه کرده اند. پیشگویی مایاها میگوید: در بست و یک دسامبر سال دوهزار ودوازده این زندگی روی کره زمین به اتمام می رسد و یک دوره جدید دیگر از زنده گی در روی این کره آبی شروع خواهد شد. این دوره جدید پر از صلح و عشق و آرامش و پیشرفت هست. (مصداق حرف یکی از سیاستمداران آمریکایی که پایان بحران مالی آمریکا رو صلح و آرامش تو دنیا می دونست). نظریه های دیگر: ناسا اعلام کرده که در سال 2012 اتفاقی در کهکشان خواهد افتاد ونارسایی هایی مشاهده می شود ولی نمی توانیم تائید کنیم که این اختلالات آسیبی به سیاره زمین خواهد رساند.


 

مایاها معتقد بودند که زمین از پنچ دوره تشکیل شده است، پایان هر دوره یک اتفاق خیلی بد خواهد افتاد و دوره جدید شروع خواهد شد، جالب اینجاست که دوهزارو دوازده پایان دوره پنجم هم هست! و ما وارد دوره ششم خواهیم شد، گفته می شود تمدن حاضر از بین خواهد رفت تا دوره ششم شروع شود ( احتمالن زمین لرزه های بزرگ) . دانشمندان متفق نظر هستند که هرصد سال یا بیشتر شعله های خورشید ی زبانه می کشند و منظومه شمسی را تحت تاثیر خود قرار میدهند.

کدهای کتاب با ارتباطی معنا دار به سالنامه ی مایا بصورت واضح بیان میکند حوادث آخر زمان در سال دوهزارودوازده و نزدیک شدن به یک ستاره ی دنباله دار به زمین که شاید منشا این ویرانی ها باشد.تئوری میگوید که درسال دوهزارودوازده یک شهاب سنگ باعث انفجار خورشیدی میشود که باعث سوزاندن کره ی زمین میشود.انفجار خورشیدی و پدیده ی cme یا پرتاب ماده ی پلاسمایی از درون خورشید به بیرون نیز یکی از دلایل این اتفاق خواهد بود.

همچنین ایجاد یک سلسله اتفاقات شدید مانند تغییر جهت قطب ها براثر شکستگی پوسته ی زمین.هنگام تسونامی اندونزی نیز این پدیده اتفاق افتاد و زمین از مدار خود خارج شده بود، این تاثیرات کیهانی دیگر از عواملی است که سال دوهزارو دوازده را سالی غیر معمول و به احتمال زیاد پایان تمدن چند هزار ساله ای که از شرقی ترین سرزمین های آسیا آغاز شد و به بین النهرین رسید از دریای سیاه گذشت ، به فرانسه مرکز تمدن نوین سپس انگلستان و اکنون در برج های بلند نیویورک آخرین روز های خود را فریاد میزند. گفته می شود پایان دوره دوم توسط هوا بوده دوره سوم با آتش و دوره چهارم با سیل تمام شدند، لذا نظریه های زیادی مبنی بر اینکه دوره پنجم با زلزله از بین خواهد رفت جاریست. در كتاب پيشگوييهاي آخر زمان نوشته شده كه به زودي زمين در مكاني قرار مي گيرد كه از چهار طرف تحت كشش سيارات ديگر منظومه شمسي قرار گرفته و در نهايت جذب يكي از آنها خواهد شد و اين يك تصادم بسيار بزرگ را بوجود خواهد آورد. و در قرآن آمده است وهمین حس کنجکاوی خیلی از مردم و دانشمندان را برانگیخته است که چرا تقویم مایاها در روز ذکر شده تمام می شود.


آیا روز بیست ویکم دسامبر سال دوهزارو دوازده روزی است که جهان به پایان می رسد یا اینکه آغاز دوره ای جدید است؟ آیا به پایان رسیدن تقویم مایاها را می توان نشانه ای دانست بر وقوع یک اتفاق خاص در جهان؟شاید هم ظهور امام زمانی است که قرار است بیاید؟ به هر حال باید صبر کرد. دوستان این مطلب از یکی از سایتها گرفته شده و از صحت آن مطمئن نیستم.



Code book with a significant connection to the Maya calendar of events is clearly stated in Dvhzarvdvazdh end of time and approached a star to Earth that might be the source of this devastation. Dvhzarvdvazdh In theory says that a meteorite caused the solar explosions Ethnic Mayan were a few thousand years ago lived in areas of Central America, but now they are also people there are survivors, Maya! Ethnic Temple and the thousands of years with Pyramid Sysdvshstv have made five steps. Number of days in the Mayan eclipse and eclipse all the right to have recorded a dozen years Dvhzarv schedule and all are happening. Mayan number several thousand years ago I discovered a million had thousands of years ago Mayan Mabdsh images of spacecraft and astronauts have recorded it on a stone, Mayan time, even the number of days each month and day were calculated. Maya knew about Uranus and Neptune, for the Mayan calendar four hundred million years has been extracted, the distance to the Sun and Venus to four decimal places are calculated. Mayan prophecy says: "In December two thousand and one closed Vdvazdh this life on earth and looks to complete a new era of living longer in the blue planet will start. This new era of peace and full of love and peace and progress there. (True characters of American politicians who face the end of the financial crisis America world peace I knew.) Another theory: NASA announced that 2012 would happen in the universe that can be seen Vnarsayy but we can not confirm that these disorders will harm the planet.
Mayan believed that the Earth is composed of five courses, the end of each course will be a very bad place and the new era will start, Dvhzarv Ironically, the end of the twelve is the fifth time! And we will be entering sixth, called the present civilization will be lost to sixth start (Probably a large earthquake). Scientists are unanimous opinion Hrsd years or more of the sun flames tab and kill the solar system are affected.is that Earth is burning. cme explosions and solar phenomenon of plasma or throwing material out into the sun as one of the reasons this would happen.It also created a series of intense events such as changes to the terminals of the earth crust fracture accumulation. When the tsunami happened in Indonesia and also the phenomenon of its orbit outside the earth was the cosmic effects of other factors that in the twelve years Dvhzarv unusual and likely to end civilization thousands of years that most of the eastern territories began in Asia and Mesopotamia was passed from the Black Sea, the French center of modern civilization, then England and now in high towers in New York last days of his screams. Called the end of the second period was the third period by air with fire and flood fourth period were all so much theory claims that the fifth earthquake will destroy stream down. Predictions at the end of time written books that will soon land in a place that is placed under tension by four other planets and solar system were eventually absorbed one of them will be a collision and this creates very large. And the Koran are the tort curiosity many people and scientists have raised is why the Mayan calendar days are all mentioned.
Focus your ONE Dvhzarv twelve days in December that the world will end or begin a new era? Whether the end of the Mayan calendar can be considered an indication of the occurrence of a particular place in the world? Maybe it is when the Imam is supposed to come? However he must wait. Friendly's been one of the sites and am not sure of its accuracy



 Maya ethniques sont quelques milliers d'années
auparavant vivaient dans des régions de l'Amérique centrale, mais maintenant ils sont aussi des gens il ya des survivants, Maya! Ethnique et le Temple des milliers d'années avec Pyramid Sysdvshstv ont fait cinq étapes. Nombre de jours dans le maya Eclipse et Eclipse tous le droit à avoir enregistré une douzaine d'années Dvhzarv calendrier et tous se passe. nombre maya plusieurs milliers d'années, j'ai découvert un million avait des milliers d'années il ya maya images Mabdsh des engins spatiaux et les astronautes ont enregistré sur une pierre, le temps maya, même le nombre de jours de chaque mois et le jour ont été calculés. Maya connaissait Uranus et Neptune, pour le calendrier maya 400 millions années a été extrait, la distance du Soleil et de Vénus à quatre décimales sont calculées. prophétie Maya dit: "En Décembre deux mille un, fermé Vdvazdh cette vie sur terre et cherche à compléter une nouvelle ère de vivre plus longtemps dans la planète bleue va commencer. Cette nouvelle ère de paix et plein d'amour et de paix et de progrès. (Caractères True des politiciens américains qui font face à la fin de la paix dans le monde la crise financière en Amérique que je connaissais.) Une autre théorie: la NASA a annoncé que 2012 se passerait-il dans l'univers que l'on voit Vnarsayy mais nous ne pouvons pas confirmer que ces troubles nuire à la planète.
Maya croyaient que la Terre est composé de cinq cours, la fin de chaque cours sera un endroit très mauvaise et la nouvelle ère va commencer, Dvhzarv Paradoxalement, la fin des douze C'est la cinquième fois! Et nous allons entrer sixième session, a appelé la civilisation actuelle sera perdue pour les sixième départ (probablement un gros tremblement de terre). Les scientifiques sont unanimes opinion année RHDC ou plus de soleil sur l'onglet flammes et de tuer le système solaire sont touchés. le livre de code avec un lien significatif avec le calendrier maya des événements est clairement indiqué en fin Dvhzarvdvazdh de temps et s'est approché d'une étoile à la Terre qui pourraient être la source de cette dévastation. Dvhzarvdvazdh En théorie dit qu'une météorite a provoqué les explosions solaires est que la Terre est brûlant. explosions cme phénomène solaire et de plasma ou de jeter la matière dans le soleil comme une des raisons pour que cela arriverait. Il a également créé une série d'événements intenses tels que les changements aux bornes de l'accumulation fracture croûte terrestre. Lorsque le tsunami s'est produit en Indonésie et également le phénomène de son orbite en dehors de la terre a été les effets cosmiques d'autres facteurs que, dans les douze années Dvhzarv inhabituelle susceptibles de mettre fin à la civilisation des milliers d'années que la plupart des territoires de l'Est a commencé en Asie et en Mésopotamie a été adoptée à partir de la mer Noire, le centre culturel français moderne au Royaume-Uni et maintenant à New York à tour géantes dernier jour de leurs cris. Appelé à la fin de la deuxième période par la troisième période avec de l'air et le feu ont été la quatrième période avec tous les inondations, de sorte que le prétend la théorie que de nombreux tremblements de terre cinquième détruire les flux vers le bas. Les prévisions à la fin du temps des livres écrits qui seront bientôt débarquer dans un lieu qui est mis sous tension par quatre autres planètes du système solaire et ont finalement été absorbé l'un d'eux sera une collision, ce qui crée très grand. Et le Coran sont la curiosité délit de nombreuses personnes et les scientifiques ont soulevé la raison pour laquelle les jours de calendrier maya sont tous mentionnés.
Concentrez votre ONE Dvhzarv douze jours en Décembre que la fin du monde ou de commencer une nouvelle ère? Que ce soit la fin du calendrier Maya peut être considéré comme une indication de la présence d'une place particulière dans le monde? C'est peut-être lorsque l'imam est censé venir? Cependant, il faut attendre. Friendly été l'un des sites et ne suis pas sûr de son exactitude.

خلیج فارس * persian Gulf










خلیج فارس یا دریای پارس آبراهی است که در امتداد دریای عمان و در میان ایران و شبه جزیره عربستان قرار دارد. نام تاریخی این خلیج، در زبان‌های گوناگون، ترجمه عبارت «خلیج فارس» یا «دریای پارس» بوده‌است.[۱] مساحت آن ۲۳۳٬۰۰۰ کیلومتر مربع است، و پس از خلیج مکزیک و خلیج هودسن سومین خلیج بزرگ جهان بشمار می‌آید. خلیج فارس از شرق از طریق تنگه هرمز و دریای عمان به اقیانوس هند و دریای عرب راه دارد، و از غرب به دلتای رودخانه اروندرود، که حاصل پیوند دو رودخانهٔ دجله و فرات و پیوستن رود کارون به آن است، ختم می‌شود.
کشورهای ایران، عمان، عراق، عربستان سعودی، کویت، امارات متحده عربی، قطر و بحرین در کناره خلیج فارس هستند. در این میان سواحل شمالی خلیج‌فارس تماماً در جغرافیای سیاسی ایران قرار دارند.[۲]
به سبب وجود منابع سرشار نفت و گاز در خلیج فارس و سواحل آن، این آبراهه در سطح بین‌المللی، منطقه‌ای مهم و راهبردی بشمار می‌آید.












The Persian Gulf, in Southwest Asia, is an extension of the Indian Ocean located between Iran (formerly called Persia) and the Arabian Peninsula]

The Persian Gulf was the focus of the 1980-1988 Iran-Iraq War, in which each side attacked the other's oil tankers. In 1991, the Persian Gulf again was the background for what was called the "Persian Gulf War" or the "Gulf War" when Iraq invaded Kuwait and was subsequently pushed back, despite the fact that this conflict was primarily a land conflict.


The Persian Gulf has many good fishing grounds, extensive coral reefs, and abundant pearl oysters, but its ecology has come under pressure from industrialization, and in particular, oil and petroleum spillages during wars in the region.

Historically and internationally known as the Persian Gulf, this body of water is sometimes controversially referred to as the Arabian Gulf or simply The Gulf by most Arab states,[5] although neither of the latter two terms is recognized internationally. The name Gulf of Iran (Persian Gulf) is used by the International Hydrographic Organization.]

This inland sea of some 251,000 km² is connected to the Gulf of Oman in the east by the Strait of Hormuz; and its western end is marked by the major river delta of the Shatt al-Arab, which carries the waters of the Euphrates and the Tigris. Its length is 989 kilometres, with Iran covering most of the northern coast and Saudi Arabia most of the southern coast. The Persian Gulf is about 56 kilometres wide at its narrowest, in the Strait of Hormuz. The waters are overall very shallow, with a maximum depth of 90 metres and an average depth of 50 metres.

Countries with a coastline on the Persian Gulf are (clockwise, from the north): Iran, Oman (exclave of Musandam), United Arab Emirates, Saudi Arabia , Qatar on a peninsula off the Saudi coast, Bahrain on an island, Kuwait and Iraq in the northwest. Various small islands lie within the Persian Gulf, some of which are the subject of territorial disputes between the states of the region



Depuis quelques années, une controverse existe entre l'Iran et les pays arabes au sujet du nom de ce golfe. En effet, les Iraniens considèrent que « golfe Persique » (en persan : خلیج فارس, khalij-e fārs) est le nom historique employé depuis l'Antiquité : Limen Persikos des Grecs, Sinus Persicus des Latins, al-Bahr al-Farsi (la mer persique) des géographes arabes médiévaux. C'est celui qu'emploie l'Organisation des Nations unies[1]. Le nom du Golfe d'Iran est utilisée par l'Organisation hydrographique internationale[2].

De leur côté, depuis les années 1970, l'Arabie saoudite, suivie par les autres États arabes, le nomment « golfe Arabique» (arabe : الخليج العربي, al-khalij al-arabi) ou plus simplement « le Golfe » et rappellent qu'il fut longtemps appelé « golfe de Bassora » (d'après la ville irakienne). Ces trois derniers noms sont controversés, et ne sont pas couramment utilisés en dehors du monde arabe. Ils ne sont d'ailleurs pas reconnus par l'Organisation des Nations unies[1]. Historiquement, « golfe Arabique » était le nom donné à la mer Rouge par Hérodote[3] et Strabon[4


L’histoire du golfe Persique a toujours été animée de nombreux conflits qui ont diminué son influence dans les liaisons entre l’Orient et l’Occident et ont fait de la mer Rouge, plus à l’ouest, la voie de relation préférée.
Au XIIIe siècle, les Mongols y établissent leur influence. Une route maritime, empruntée par Marco Polo, le relie à la Chine. Au XVIe siècle, le golfe Persique est contrôlé par le Portugal, qui en est délogé par l'Iran des Séfévides. Au XIXe siècle, les Britanniques s'y établissent en invoquant le combat contre la piraterie. Ils en gardent le contrôle jusqu’à la Seconde Guerre mondiale, et la création des Émirats arabes unis.

Plus récemment, le golfe Persique a encore été agité de fréquents conflits







الخليج العربي هو ذراع مائي لبحر العرب يمتد من خليج عمان جنوبا حتى شط العرب شمالا بطول 600 ميل — 965 كيلومترا - إلى مضيق هرمز.


تبلغ مساحة الخليج العربي حوالي 233,100 كم، ويتراوح عرضه بين حد أقصى حوالي 370 كم إلى حد أدنى 55 كم في مضيق هرمز، ولا يتجاوز عمق الخليج العربي عن 90 متر إلا في بعض الأماكن.
يفصل الخليج العربي شبه الجزيرة العربية وجنوب غرب إيران، وتطل عليه ثمان دول هي العراق والكويت والسعودية ودولة البحرين وقطر والإمارات وعمان وإيران.


ويحده من الشمال والشرق إيران؛ بينما تحده من الجنوب الشرقي والجنوب كل من عُمان والإمارات العربية المتحدة، وتحده من الجنوب الغربي والغرب كل من المملكة العربية السعودية وقطر، وتقع كل من الكويت والعراق على أطرافه الشمال غربية، بينما تقع البحرين ضمن مياه الخليج الغربية شمال قطر.


للخليج العربي أهمية اقتصادية بالغة كون أغلب صادرات النفط بالعالم تنقل من خلاله عبر الموانئ النفطية على ضفافه إذ أن أغلب البلدان التي تطل على سواحل الخليج العربي هي مصدرة للنفط إضافة إلى ذلك فإنه يضم حقول نفطية وغازية.


ویژگی‌های خلیج فارس زمین شناسان معتقدند که در حدود پانصدهزار سال پیش، صورت نخستین خلیج فارس در کنار دشت‌های جنوبی ایران تشکیل شد و به مرور زمان، بر اثر تغییر و تحول در ساختار درونی و بیرونی زمین، شکل ثابت کنونی خود را یافت.


این خلیج توسط تنگه هرمز به دریای عمان و از طریق آن به دریاهای آزاد مرتبط است. جزایر مهم آن عبارت‌اند از: قشم، بحرین، کیش، خارک، ابوموسی، تنب بزرگ، تنب کوچک و لاوان که تمامی آنها به جز قسمتی ازبحرین به ایران تعلق دارد.
خلیج فارس و سواحل آن معادن سرشار نفت و گاز دارد و مسیر انتقال نفت کشورهای ایران، عراق، کویت، عربستان و امارات متحده عربی است، و به همین سبب، منطقه‌ای مهم و راهبردی به شمار می‌آید. بندرهای مهمی در حاشیه خلیج فارس وجود دارد که از آنها می‌توان بندرعباس، بوشهر، بندرلنگه و بندر ماهشهر در ایران، و شارجه، دوبی و ابوظبی را در امارات متحده عربی و بندر بصره در عراق را نام برد.